Римо-катол.: 20 січня (довільний спомин) Згідно з легендою, яку записав Євсевій Кесарійський, обрання св. Фабіана (236-250) на Папу відбулося за сприяння знаку Господнього. А саме:

Ісус Христос каже, що Він прийшов не до праведників, а до грішників. Чому так? Тому що Бог прагне допомогти кожній людині, бо любить кожну людину

Молитва за воїнів, що йдуть на війну Владико Господи, Боже отців наших, Тебе просимо і Тебе смиренно і з розчуленням благаємо: зглянься милостиво на молитву

Священик, як і будь-який працьовитий мирянин або монах, може зазнати професійного вигорання. Це нормальне явище, якщо вчасно взяти ситуацію під контроль. Однак існують типи людей,

Перша заповідь любові нібито дуже проста: “Любити Господа всім серцем, усією душею, силою, думкою»… Проте розрив шаблону настає, коли Господа визнають Господом ті, хто часом

Дорогі браття і сестри у Христі,  заклик Івана Христителя, предтечі Господнього: “Покайтесь, бо наблизилося Небесне Царство” – є актуальним і сьогодні, адже кожний з нас

Он говорил с Ангелами и боролся с демонами… В видениях ему являлись святые, Дева Мария и Сам Господь Иисус Христос, даровавший ему Свои Раны… Его

Минало вже близько триста літ з часу, коли Спаситель приніс на землю науку святого Євангелія. І триста літ лилася кров мучеників і тривали жорстокі переслідування

Практично всі чуда, про які ми читаємо в Євангелії, відбуваються лише тоді, коли в людей є віра. За Христом ходили тисячі людей, натовпи, однак тільки

Зі свого особистого життя і свого колосального досвіду ми розуміємо, що коли робимо якийсь гріх, навіть незнаний нікому. Або ж зло, про яке навіть ніхто